Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras12g38kcal1.6g6.8g0.4g1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)7.5g8.3kcal1.9g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g12g7kcal0.2g1g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)12g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g129kcal8g18.2g2.4g2.2g
Valittu annoskoko51g65kcal4g9.1g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal2g4.6g0.6g0.6g
Arvot/100g100g128kcal7.9g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964