Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 25g6kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 16g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g58kcal3.8g2.8g3g2g
Valittu annoskoko51g29kcal1.9g1.4g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal1g0.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.8g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053