Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g5.6g9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g168kcal10.8g2.2g12.8g0.6g
Valittu annoskoko51g84kcal5.4g1.1g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g42kcal2.7g0.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g165kcal10.6g2.2g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535