Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g19g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g7.5g26kcal1.4g4.4g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g7.5g12kcal0.1g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g182kcal11g12.4g9.8g1.2g
Valittu annoskoko51g91kcal5.5g6.2g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g45kcal2.8g3.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g178kcal10.8g12.2g9.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720