Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria22g32kcal3.5g0.5g1.6g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g5.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.7g6.3kcal0.8g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g135kcal12.6g2.2g8g0.6g
Valittu annoskoko51g68kcal6.3g1.1g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g34kcal3.2g0.6g2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311