Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g12kcal0.2g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko51g6kcal0.1g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g12kcal0.2g2g0.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720