Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl4.2g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g75kcal3g1.2g6.4g1g
Valittu annoskoko51g37kcal1.5g0.6g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal0.8g0.3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g73kcal3g1.2g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130