Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)11g19kcal2.8g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g17g6.7kcal0.3g1.4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 2.8g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%11g14kcal0.3g0.5g1.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g137kcal9.6g12.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko51g69kcal4.8g6.1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g34kcal2.4g3.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.4g12g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961