Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 12g6.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g6.6g13kcal1g0.1g1g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g47kcal2.8g4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko51g24kcal1.4g2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.7g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.8g3.9g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257