Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kiinankaali 8.7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g24kcal1.8g3.2g0g1.6g
Valittu annoskoko51g12kcal0.9g1.6g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g6kcal0.5g0.8g0g0.4g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703