Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g23g28kcal3.5g1.6g0.7g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g122kcal11g4.6g6.6g0.2g
Valittu annoskoko51g61kcal5.5g2.3g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal2.8g1.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.8g4.5g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179