Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g44g11kcal0.9g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g54kcal2.2g4.4g3g0g
Valittu annoskoko51g27kcal1.1g2.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal0.6g1.1g0.8g0g
Arvot/100g100g53kcal2.2g4.3g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524