Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Broilerisuikaleet10g12kcal2.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 6.6g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Paprika keltainen 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g4.4g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g95kcal6.2g10.2g3g0.6g
Valittu annoskoko51g47kcal3.1g5.1g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal1.6g2.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g93kcal6.1g10g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358