Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi25g27kcal5.7g0g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g4.1g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.6g3.3kcal0g0g0.3g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti5.5g10kcal0.1g0.7g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus14g44kcal1.6g8.6g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g183kcal15g19.6g4.6g3.4g
Valittu annoskoko51g92kcal7.5g9.8g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna26g46kcal3.8g4.9g1.2g0.9g
Arvot/100g100g180kcal14.7g19.3g4.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208