Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puuroriisi1.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%9g12kcal2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g50kcal4.6g3.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko51g25kcal2.3g1.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.2g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432