Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 245g839kcal24.9g171.1g2.9g8.6g
Voi 44g321kcal0.5g0.2g36g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.7g0.3g1.2g
Sokeri 38g153kcal0g37.6g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Hiiva 11g8.2kcal1.5g0.1g0g0.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 133g84kcal4g6.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2906kcal68.8g436.4g92.6g21.2g
Valittu annoskoko500g1453kcal34.4g218.2g46.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna250g727kcal17.2g109.1g23.2g5.3g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403