Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 133g104kcal2.3g21.5g0.3g1.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g67g77kcal0.5g3.7g6.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste133g35kcal1.2g6.4g0.4g3.1g
Lohifilee 167g326kcal31.1g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1081kcal70.2g63.2g59.8g8.8g
Valittu annoskoko500g541kcal35.1g31.6g29.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna250g270kcal17.6g15.8g15g2.2g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908