Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g150g257kcal15.3g4.1g20g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g250g88kcal6.8g11.8g1.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1018kcal50.2g39.8g72.6g0g
Valittu annoskoko500g509kcal25.1g19.9g36.3g0g
Annoskoko puolitettuna250g255kcal12.6g10g18.2g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206