Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 16g12kcal2.1g0.2g0.1g1.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)125g173kcal9.4g6.6g12.5g0g
Ruisjauho Pirkka250g763kcal24.2g152.5g5g37.5g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1938kcal75.4g318.6g38.4g77.2g
Valittu annoskoko500g969kcal37.7g159.3g19.2g38.6g
Annoskoko puolitettuna250g485kcal18.9g79.7g9.6g19.3g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432