Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 100g218kcal18.2g0g16.3g0g
Kieli naudan 100g200kcal16.7g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1257kcal80.8g83.6g64g8.4g
Valittu annoskoko500g629kcal40.4g41.8g32g4.2g
Annoskoko puolitettuna250g314kcal20.2g20.9g16g2.1g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641