Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 250g569kcal47.5g0g42.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 94g213kcal13.1g1.6g16.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)28g35kcal0.9g1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g31g10kcal0.5g2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1909kcal135.2g16.6g145.2g1.4g
Valittu annoskoko500g955kcal67.6g8.3g72.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna250g477kcal33.8g4.2g36.3g0.4g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804