Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka167g280kcal33.3g0g16.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g83g46kcal2.6g5.3g1.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g42g108kcal6.2g0.1g9.2g0g
Tomaattimurska 208g61kcal1.2g11g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g991kcal86.6g32.8g56g8g
Valittu annoskoko500g495kcal43.3g16.4g28g4g
Annoskoko puolitettuna250g248kcal21.7g8.2g14g2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570