Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 141g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g174kcal7.8g28.6g1.6g13.2g
Valittu annoskoko500g87kcal3.9g14.3g0.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna250g44kcal2g7.2g0.4g3.3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612