Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g125g488kcal0g122.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1174kcal4.8g279.8g1.8g11.4g
Valittu annoskoko500g587kcal2.4g139.9g0.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna250g294kcal1.2g70g0.5g2.9g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731