Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%220g486kcal38.5g0g37.4g0g
Kananmuna kuoreton47g67kcal5.6g0g4.7g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g28g73kcal2.3g14.1g0.3g3.7g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.69g192kcal20.6g1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1650kcal134.8g32.8g108.4g8.4g
Valittu annoskoko500g825kcal67.4g16.4g54.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna250g413kcal33.7g8.2g27.1g2.1g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052