Broileritomaattipata

Ruskista kaksi isoiksi paloiksi pilkoittua broilerinfilettä tilkassa oliiviöljyä.

Lisää ruskistumaan yksi pieni viipaloitu sipuli sekä yksi viipaloitu valkosipulinkynsi.

Lisää joukkoon 2 tomaattia pilkottuna lohkoiksi, puoli purkkia tomaattipyrettä (35 g), reilusti tuoretta pilkottua basilikaa.

Mausta suolalla, valko- ja mustapippurilla sekä ruokalusikallisella sokeria.

Lisää vielä 2 dl vettä ja anna hautua 20-30 minuuttia.

Tarjoile esim.

keitetyn tumman riisin kanssa.

Annoksesta riittää 2-3 henkilölle.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk22g8.5kcal0.4g1.7g0g1.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Broileri rintafile,maustamaton218g224kcal50.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g686kcal103.6g26.4g17.4g6g
Valittu annoskoko500g343kcal51.8g13.2g8.7g3g
Annoskoko puolitettuna250g172kcal25.9g6.6g4.4g1.5g
Arvot/100g100g69kcal10.4g2.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31705