Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore18g7.2kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )18g163kcal0g0g18.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g30g108kcal8.4g0g8.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)241g72kcal2.4g9.6g1g0.5g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)111g129kcal28.4g0g0.9g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla75g254kcal10.2g50.6g1.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1499kcal101.6g123.6g62.2g11.4g
Valittu annoskoko500g749kcal50.8g61.8g31.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna250g375kcal25.4g30.9g15.6g2.9g
Arvot/100g100g150kcal10.2g12.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013