Naudanlihaherkkusienipata

Keitä 400-600 grammaa rasvatonta naudanlihaa kuutioina (keittoliha tai palapaisti tms.) pari tuntia.

Paista tilkassa oliiviöljyä kuutioitu keitetty naudanliha, yksi iso pilkottu sipuli ja parisataa grammaa pilkottuja herkkusieniä.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon iso ruokalusikallinen tomaattipyrettä, 100 grammaa tomaattimurskaa, teelusikallinen sinappia sekä pilkottu valkosipulinkynsi.

Kaada joukkoon 4 dl lihalientä tai vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää vielä puoli desilitraa punaviiniä.

Anna hautua kymmenen minuuttia.

Tarjoile lisäksi riisiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini17g12kcal0g0g0g0g
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sinappi (Pirkka 480g)1.3g3.1kcal0g0.4g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g33g12kcal0.3g2.1g0.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Herkkusieni, tuore Pirkka79g20kcal2g2.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Naudan rasvaton keittoliha198g198kcal37.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g578kcal81.2g14.4g8.6g1.6g
Valittu annoskoko500g289kcal40.6g7.2g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna250g145kcal20.3g3.6g2.2g0.4g
Arvot/100g100g58kcal8.1g1.4g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32231