Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g2.2g5.7kcal0.4g0.1g0.4g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste39g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Peruna keitetty127g86kcal1.9g18.7g0.3g1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g78g100kcal11.6g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g415kcal29.2g43.2g15.6g4.4g
Valittu annoskoko500g207kcal14.6g21.6g7.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna250g104kcal7.3g10.8g3.9g1.1g
Arvot/100g100g42kcal2.9g4.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418