Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Reformi soijarouhe16g45kcal11.2g2.7g0.1g1.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)91g27kcal0.9g3.6g0.4g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)114g34kcal1.1g6.8g0.2g1.1g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g57g23kcal0.8g4.6g0.2g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g45g32kcal1.5g5.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g489kcal32g49.6g19g9.6g
Valittu annoskoko500g244kcal16g24.8g9.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna250g122kcal8g12.4g4.8g2.4g
Arvot/100g100g49kcal3.2g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136