Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%139g125kcal5.6g10.6g7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g139g236kcal27.8g0g13.9g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)52g172kcal14.1g0g12.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g79g284kcal10.2g55.1g1.7g2.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen52g17kcal1.7g2.6g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl18g64kcal2.5g10.2g1.4g1.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton21g150kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2095kcal123.8g157g106.4g9.4g
Valittu annoskoko500g1048kcal61.9g78.5g53.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna250g524kcal31g39.3g26.6g2.4g
Arvot/100g100g210kcal12.4g15.7g10.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231