Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras372g1302kcal48.4g260.4g5.6g11.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )62g559kcal0g0g62.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Persilja25g3kcal0.3g0.3g0g2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta25g114kcal10g0g8g0g
Chili mausteseos, Old El Paso3.7g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g4003kcal120g529g152g27g
Valittu annoskoko500g2001kcal60g264.5g76g13.5g
Annoskoko puolitettuna250g1001kcal30g132.3g38g6.8g
Arvot/100g100g400kcal12g52.9g15.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661