Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.9g16kcal0g3.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1.2g3.4kcal0g0.6g0g0.5g
Liivatelehti, gelatiini7.7g27kcal6.6g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g242g157kcal26.6g10.2g0.7g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g242g387kcal11.6g38.7g21.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.9g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1181kcal89.6g107.2g45g1g
Valittu annoskoko500g591kcal44.8g53.6g22.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna250g295kcal22.4g26.8g11.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9g10.7g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816