Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)77g31kcal0.8g5.6g0.4g1.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä37g28kcal1.5g4.6g0.3g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g4.9g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vehnänalkiopasta plus (torino)221g794kcal37.5g147.8g4.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1803kcal85g333.8g11.8g24.6g
Valittu annoskoko500g901kcal42.5g166.9g5.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna250g451kcal21.3g83.5g3g6.2g
Arvot/100g100g180kcal8.5g33.4g1.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242