Mustikkasoppa

Vesi kiehumaan johon on laitettu jäiset mustikat sulamaan.

Kun alkaa olla kivasti mehua irronnut (ei mene kauan), niin sokeria voipi laittaa maun mukaan.

(tai viimeisenä, miten tuntuu), pottujauhot sekoitetaan tilkkaan kylmää vettä ja sitten nauhana kaadetaan koko ajan sekoittaen mustikkakeitokseen.

Kiehautetaan pikaisesti ja hyvä on. =) Puhumattakaan siitä, kuinka halpa ja vähäkalorinen!

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauhot,rainbow27g88kcal0g22.1g0g0.4g
Sokeri18g74kcal0g18.2g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja182g61kcal0.9g11.6g1.1g6g
Vesi273g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g445kcal1.8g103.8g2.2g12.8g
Valittu annoskoko500g223kcal0.9g51.9g1.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna250g111kcal0.5g26g0.6g3.2g
Arvot/100g100g45kcal0.2g10.4g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38649