Parsakukkakaali gratiini

Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit212g45kcal7g4g0g5.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit106g18kcal1.7g2.3g0.2g2g
Ruokakerma ingman 5%42g36kcal1.5g2.5g2.1g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)85g22kcal2.8g2.6g0g0g
Polar 5% juusto42g72kcal13.1g0g2.1g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g13g46kcal1.7g8.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g477kcal55.6g40.6g9.4g15.6g
Valittu annoskoko500g238kcal27.8g20.3g4.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna250g119kcal13.9g10.2g2.4g3.9g
Arvot/100g100g48kcal5.6g4.1g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38938