Suklaavaahto

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Vatkaa keltuainen sokerin kanssa vaahdoksi.

Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.

Lisää huoneenlämpöinen maitorahka sekaan.

Sekoita keltuaissokerivaahto sekaan varovasti nostellen.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää muun seoksen sekaan varovasti nostellen.

Jäähdytä jääkaapissa n. 30 min.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3272g177kcal29.9g11.4g0.8g0g
Taloussuklaa, Fazer54g280kcal2.1g30.4g16.3g2.9g
Sokeri54g221kcal0g54.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g43kcal0g10.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)109g137kcal12g0.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1715kcal88g214.4g53.8g5.8g
Valittu annoskoko500g858kcal44g107.2g26.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna250g429kcal22g53.6g13.5g1.5g
Arvot/100g100g172kcal8.8g21.4g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38958