Sieni/papu/fetasalaatti

Kaikki vain sekaisin keskenään..

Hyvä tulee..

En ole mitenkään lämmitellyt papuja, ovat mielestäni hyviä sellaisenaan.

Olen kuitenkin huuhdellut niistä enimmät suolamössöt pois ennen salaattiin lisäämistä.

Älyttömästi on kuituja ja hyvin proteiinia, vaikka ei tippaakaan lihaa.

Fetajuustokaan ei ole pakollinen, eikä maku kärsi.

Aika suolainen on nimittäin tämä versio.

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni säilötty Rainbow61g9kcal1.2g1g0.1g1.5g
Kidneypapu, suolaliemessä140g154kcal10.9g25.1g0.7g11.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )26g13kcal0.2g3.1g0.1g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g26g29kcal4.7g0.5g0.8g0g
Persilja26g3.1kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Paprika keltainen, annos 40g13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kurkku (Kela 1989), annos 100g63g5.7kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Lehtisalaatti (Kela 1989), annos 100g40g4.3kcal0.6g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g485kcal38.2g71.8g4.6g36g
Valittu annoskoko500g243kcal19.1g35.9g2.3g18g
Annoskoko puolitettuna250g121kcal9.6g18g1.2g9g
Arvot/100g100g49kcal3.8g7.2g0.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39369