Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Parsakaali, pakaste, Apetit250g53kcal8.3g4.8g0g6.3g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%36g21kcal0.4g1g1.8g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g36g39kcal6.4g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g246kcal31.2g16.4g6g13.8g
Valittu annoskoko500g123kcal15.6g8.2g3g6.9g
Annoskoko puolitettuna250g61kcal7.8g4.1g1.5g3.5g
Arvot/100g100g25kcal3.1g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481