Suklaajäätelö, itsetehty

Sulata suklaa maitoon.

Sekoita sokeri, jauhoja ja suola sekä lisää hitaasti suklaamaitoon, kunnes sakenee n. 5 min. Vatkaa muna rikki kipossa ja lisää hitaasti siihen puolet sakeasta suklaamassasta.

Yhdistä loppuun massaan.

Sekoita hyvin.

Jäähdytä.

Lisää kerma hyvin sekoittaen.

Kaada massa jäädytettyyn jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdän käätelö loppuun n. 20 min.

Meppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl201g683kcal4g6g70.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl32g41kcal4.1g0.1g2.6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g13g46kcal1.7g9g0.3g0.5g
Sokeri32g129kcal0g31.6g0g0g
Maito, Kevyt144g66kcal4.6g6.9g2.2g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g79g406kcal7.1g23.2g31.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2742kcal43g153.6g214.2g10.4g
Valittu annoskoko500g1371kcal21.5g76.8g107.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna250g686kcal10.8g38.4g53.6g2.6g
Arvot/100g100g274kcal4.3g15.4g21.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40126