Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g174g627kcal22.6g121.9g3.7g6.4g
Kaurahiutaleita(lidl)18g63kcal2.5g10g1.2g1.8g
Vesi298g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g7.4g4.5kcal1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1388kcal52.2g264g9.8g16.4g
Valittu annoskoko500g694kcal26.1g132g4.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna250g347kcal13.1g66g2.5g4.1g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533