Fusillipata

Ruskista naudan jauheliha rypsiöljyssä ja mausta se (esim.

suola, mustapippuri, yrttimauste).

Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattimurska sekä sipulit.

Keitä n. 20 min.

Keitä toisessa kattilassa Fusilli pasta puolikypsäksi.

Kaada pasta edelliseen kattilaan ja lisää hernemaissipaprikat.

Kiehuta n. 4 min.

Nauti halutessasi juustoraasteen kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)141g42kcal1.4g5.6g0.6g0.3g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g141g505kcal16.9g105.7g1.6g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g35g24kcal1.4g3.9g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g234kcal26.8g0g14.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1683kcal94.6g235.2g38.4g2g
Valittu annoskoko500g841kcal47.3g117.6g19.2g1g
Annoskoko puolitettuna250g421kcal23.7g58.8g9.6g0.5g
Arvot/100g100g168kcal9.5g23.5g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41087