Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15g133kcal0g0g14.7g0g
Purjosipuli40g7.6kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kurkku, tuore76g7.6kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki45g29kcal5.9g0.9g0.1g0g
Hapankaali50g9kcal0.9g0.9g0.1g0.5g
Paprika, punainen41g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g234g187kcal18.5g25g1.4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g767kcal53.8g62g33.4g35.6g
Valittu annoskoko500g384kcal26.9g31g16.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna250g192kcal13.5g15.5g8.4g8.9g
Arvot/100g100g77kcal5.4g6.2g3.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235