Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)124g84kcal1.9g18.2g0.2g1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)131g46kcal1.3g9g0.7g1.8g
Paistijauheliha 10%142g241kcal28.3g0g14.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi4g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g71g78kcal12.7g1.4g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g941kcal90.4g61.4g36.2g6.6g
Valittu annoskoko500g471kcal45.2g30.7g18.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna250g235kcal22.6g15.4g9.1g1.7g
Arvot/100g100g94kcal9g6.1g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356