Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)233g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g58g35kcal0.6g2.6g2.3g0.3g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK140g238kcal21g3.4g15.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g23g168kcal0.2g0.2g18.6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g46g164kcal5.9g31.8g1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1208kcal55.4g76g74.6g4g
Valittu annoskoko500g604kcal27.7g38g37.3g2g
Annoskoko puolitettuna250g302kcal13.9g19g18.7g1g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377