Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka101g25kcal2.5g3g0.2g0g
Paprika keltainen, annos 40g61g16kcal0.5g3.1g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Cashew pähkinä21g122kcal3.7g3.8g10.2g0.7g
Naudanlihalastu (saarioinen)196g294kcal39.2g0g15.7g0g
Rypsiöljy rainbow15g132kcal0g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1237kcal93.6g31.8g82.4g8.6g
Valittu annoskoko500g618kcal46.8g15.9g41.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna250g309kcal23.4g8g20.6g2.2g
Arvot/100g100g124kcal9.4g3.2g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703