Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus240g168kcal38.3g0g0.7g0g
Purjosipuli96g18kcal1.7g2.3g0.2g2g
Flora ruoka kevyt & paksu60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu90g234kcal27.8g0g13.5g0g
Tilli tuore15g3.9kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g918kcal138g10.2g33.8g4.6g
Valittu annoskoko500g459kcal69g5.1g16.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna250g230kcal34.5g2.6g8.5g1.2g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219