Kanawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.

6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.

7. Lisää myös pähkinät.

8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 119 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton224g220kcal49.3g0g2.2g0g
Paprika oranssi64g16kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Cashew pähkinä14g79kcal2.4g2.5g6.6g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.6g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g63g38kcal0.3g9.4g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl21g182kcal0g0g20.7g0g
Spice up makea thai chilikastike14g27kcal0.1g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1185kcal107.8g54.4g60g8.6g
Valittu annoskoko500g593kcal53.9g27.2g30g4.3g
Annoskoko puolitettuna250g296kcal27g13.6g15g2.2g
Arvot/100g100g119kcal10.8g5.4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42666