Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras31g108kcal4g21.7g0.5g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaattimurska, 1 prk119g32kcal0.7g6.3g0.2g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g10g37kcal1.3g7.2g0.2g0.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%18g50kcal5.2g0.4g3g0g
Feta Arla Apetina 50g7.1g18kcal1g0.2g1.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light24g43kcal2g0.9g3.6g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka48g5.2kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g821kcal42.2g97.6g27.8g9.4g
Valittu annoskoko500g411kcal21.1g48.8g13.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna250g205kcal10.6g24.4g7g2.4g
Arvot/100g100g82kcal4.2g9.8g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906