Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton59g84kcal7.1g0g5.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g441g265kcal6.6g57.4g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g698kcal27.4g114.8g12.6g8g
Valittu annoskoko500g349kcal13.7g57.4g6.3g4g
Annoskoko puolitettuna250g174kcal6.9g28.7g3.2g2g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215